دوشنبه ، 5 مهر ، 1400

بسمه تعالی

با عرض تبریک و خیرمقدم به پذیرفته شدگان محترم واحد چالوس در نیمسال اول تحصیلی 1401-1400 . خواهشمند است جهت تسهیل امور ثبت نام،  دستور العمل ها  و اطلاعیه های مرتبط را به دقت مطالعه فرمایید.

شماره تماس: 01152211606

دانلود  ثبت نام الکترونیکی و آپلود مدارک درسامانه آموزشیار

دانلود راهنما ثبت نام الکترونیکی و آپلود مدارک در سامانه آموزشیار

راهنمای دریافت شماره دانشجویی دایم

راهنمادریافت شماره دانشجویی در سامانه آموزشیار

رشته های دکترا و کارشناسی ارشد

رشته های کاردانی و کارشناسی

عضویت در گروه های واتساپی

iauchalus@

پذیرفته شدگان عزیز کارشناسی ناپیوسته و کاردانی پیوسته می توانند از ساعت 10 صبح - شنبه سوم مهر ماه - با مراجعه به سامانه آموزشیار  نسبت به ثبت نام خود به صورت اینترنتی اقدام نمایند.

مراحل کلی ثبت نام

مرحله اول : ثبت نام الکترونیکی در سامانه آموزشیارedu.iau.ac.ir

- دانلود دستورالعمل ثبت نام الکترونیکی  و آپلود مدارک درسامانه آموزشیار

- دانلود فیلم ثبت نام الکترونیکی و آپلود مدارک درسامانه آموزشیار

**توجه1: برای ورود به سامانه آموزشیار از منوی پذیرش غیرحضوری پذیرفته شدگان 1400 استفاده کنید . نام کاربری و رمز عبور، شماره دانشجویی موقت است.

**توجه2:  برای دانلود فرم های ثبت نام از منوی سمت راست استفاده کنید .

مرحله دوم : بررسی و تایید مدارک

1- مدارک الکترونیکی ارسالی داوطلبین، توسط کارشناسان ثبت نام مورد بررسی قرار می گیرد، لذا داوطلبین گرامی لازم است با مراجعه مجدد به سامانه آموزشیار از طریق شماره داوطلبی خود  بعد از 48 ساعت کاری، از نحوه بررسی مدارک خود اطلاع یابند و چنانچه نقص مدرک دارند اصلاح و مجددا بارگذاری نمایند. چنانچه مدارک مورد تایید باشد به داوطلبین شماره دانشجویی دایم اختصاص خواهد یافت  که داوطلبین  می توانند از شماره دانشجویی دایم  خود اطلاع یابند.

- راهنمای دریافت شماره دانشجویی دایم.

2- بعد از تخصیص شماره دانشجویی، با مراجعه به سامانه آموزشیار از طریق منوی دانشجو، می توان نسبت به پرداخت شهریه ثابت بطور الکترونیکی وخدمات دانشجویی اقدام کرد.

**توجه: برای ورود به سامامه آموزشیار از منوی دانشجو استفاده کنید . نام کاربری و رمز عبور، شماره دانشجویی دایم  است.

***توجه: با زدن دکمه انتخاب واحد دو دکمه پیش پرداخت و هزینه های آموزشی فعال می گردد. برای پرداخت الکترونیک از خدمات مالی هم میتوانید اقدام کنید. در صورتیکه هزینه پرداخت نشود انتخاب واحد امکانپذیر نمی باشد.

3- به منظور احراز هویت لازم است تمامی مدارک و فرم های لازم جهت ثبت نام را از طریق باجه های پستی ارسال نمایید.
مدارک را به آدرس
مازندران، چالوس، خیابان هفده شهریور، روبروی مسجد امام حسین،  دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس، حوزه آموزش
کد پستی؛ ۴۶۶۱۹
۶۷۴۳۸    پست بفرمایید