دوشنبه ، 5 مهر ، 1400

کد خبر: 664   |  دفعات بازدید : 190   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

03 شهریور, 1400
پذیرفته شدگان گرامی دوره دکترای تخصصی واحد چالوس، ضمن عرض تبریک، خواهشمند است جهت انجام پیش‌ثبت نام در تاریخ 6و7 شهریور شنبه و یکشنبه به سامانه آموزشیار مراجعه فرمائید.
🔹زمان و نحوه ثبت نام :
با عنایت به اینکه ثبت نام از پذیرفته شدگان به صورت مجازي صورت می پذیرد، لذا کلیه پذیرفته شدگان لازم است در روزهاي شنبه و یکشنبه 6 و 7 شــهریورماه 1400 جهــت ثبــت نــام بــه ســامانه آموزشــیار بــه آدرسedu.iau.ac.ir : .مراجعه نمایند.-
قابل توجه پذیرفته شدگان دوره دکترای تخصصی واحد چالوس

پذیرفته شدگان گرامی  دوره دکترای تخصصی واحد چالوس، ضمن عرض تبریک، خواهشمند است جهت انجام پیش‌ثبت نام در تاریخ 6و7 شهریور شنبه و یکشنبه به سامانه آموزشیار مراجعه فرمائید.
🔹زمان و نحوه ثبت نام :

عدم مراجعه پذیرفته شدگان به سامانه آموزشیار در بازه زمانی مقرر بـه منزله انصراف از ثبتنام تلقی شده و هیچگونه اعتراضـی پذیرفتـه نخواهـد شد.تبصره : پذیرفته شدگان کلیه واحدهاي دانشگاهی جهت اطلاع از چگونگی تحویل مدارك به صورت فیزیکی به آدرس سایت واحد دانشگاهی محل پذیرش مراجعه نمایند.

📣مدارکی که لازم است مطابق دستورالعمل اعلام شده از طریق شـبکه پستی ارسال گردد:
1 -اصل مدرك تحصیلی دوره کارشناسی ارشد و ریز نمرات بـا ذکر معدل

.2 -تصویر کلیه صفحات شناسنامه

.3 -شش قطعه عکس 4×3 تمام رخ که در سال جاري تهیه شده باشد (براي مشمولین 12 قطعه)

.4 -تصویر کارت ملی (پشت و رو)

5 -مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران پذیرفته شـده را مشخص نماید. (از جمله فـارغ التحصـیلان دوره کارشناسـی ارشـد ناپیوسته یا دکتري عمومی یا لغو معافیت تحصیلی دورههاي مذکور که بیش از یکسال از فراغت از تحصیل فرد نگذشته باشد.)

6 -تکمیل کلیه فرم هاي ثبت نام و فرم هاي مربوط بـه تعهـدات و سایر فرم هاي که در سامانه آموزشیار قرار گرفته است

.7 -چنانچه در هر یک از مراحل پذیرش، ثبـت نـام و تحصـیل مشخص شود که متقاضی فاقد شرایط مندرج در دفترچـه راهنمـا بوده است ضمن لغو پذیرش مطابق ضوابط با وي برخورد خواهـد شد.

🔹هزینه خدمات آموزشی و حق بیمه دانشجویی دوره دکتـراي تخصصـی سـال : 1400 -1401 تحصیلی

1 -شهریه پذیرفته شدگان از دو بخش شهریه پایه (ثابت) و متغیر تشـکیل شده که به منظور تأمین بخشـی از هزینـه هـاي ایـن دوره در هـر نیمسـال تحصیلی از دانشجویان دریافـت مـی گـردد .

عـلاوه بـر دو مـورد مـذکور، دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه باید مبلغ 2540000 ریال بابت هزینه خدمات آموزشی در سامانه آموزشیار پرداخت نمایند

.2 -حق بیمه حوادث مبلغ 65000 ریال می باشد که هر پذیرفتـه شـده باید در سامانه آموزشیار پرداخت نماید

.3 -پذیرفته شدگان واحدها و مراکز بین المللی و برون مرزي توجه داشته باشند کـه (مطابق آئیننامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد اسلامی) مجوز انتقال، میهمانی و جابجایی تحت هیچ شرایطی به آنها داده نخواهد شد.

دی ان ان