جمعه ، 27 فروردین ، 1400

کد خبر: 652   |  دفعات بازدید : 82   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

03 فروردین, 1400
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس طی پیامی فرارسیدن سال نو را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی چالوس تبریک گفت.
هو الجمیل
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر الیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال
متن کامل خبر در شرح خبر

هو الجمیل
یا مقلب القلوب و الابصار                                       یا مدبر الیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال                                حول حالنا الی احسن الحال
🌺همکاران گرانقدر و دانشجویان عزیز،
در سایه سار الطاف کریمانه ی حضرت حق سبحان و تعالی و در ظل عنایات حضرت ولی عصر(عج) اباصالح المهدی (عج) ، فصل تازگی ، شکوفائی و اراده ی نو شدن و استکمال کائنات آغازیدن گرفت.
این صحنه آرائی دل آراء و این طنازی عالم آرای طبیعت ، فصل تازه ای از همدلی و همزبانی در مسیررشد و توسعه و پیشرفت را به ظهور می نشاند.
در این لحظات زیبای تحول لیل و نهار( و حسن حال قلوب و ابصار) یاد همه ی خوبانی که روزگاری حضورشان مغتنم بود و همت و تلاششان مفید و تعالی بخش و همکاران پرتلاش ، اساتید ساعی و دانشجویانی گرانقدری که از جمع ما کوچیدند گرامی میداریم و فراموش نمی کنیم که کوشش بسیاری در فعالیت های خیرخواهانه ی کمک مومنانه  و حرکت در مسیر مدیریت و ریشه کنی کووید۱۹ انجام شده است، حال سال۱۳۹۹ با همه فراز و نشیب های بسیارش به آخر رسیده است .
اکنون به میمنت و مبارکی آغاز قرن پانزدهم شمسی، حلول سال  یکهزار و چهارصد هجری خورشیدی را به جامعه ی دانشگاهی، اساتید، دانشجویان و کارمندان شریف دانشگاه آزاداسلامی چالوس صمیمانه تبریک عرض می نمایم .

اینجانب رجاء واثق دارد، سال ۱۴۰۰ سال ظهور حضرت بقیه الاعظم(عج) و تداوم حرکت استکمالی گام دوم انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا و زعامت ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنه ای با شعار "تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها"، سال  وفور برکات و نعمات الهی و دفع و رفع بلا و بلیات ارضی و سمائی ، ریشه کنی کامل ویروس منحوس کرونا، اعتلای حکمت و فضیلت و اندیشه و اخلاق تا بلندای کمال و بالندگی باشد.
و پیش از پیش شاهد اوج و درخشش دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس بر قله علم و فرهنگ  پژوهش کشور باشیم.

دکتر تقی پوریان
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی چالوس