ﺳﻪشنبه ، 19 اسفند ، 1399

کد خبر: 647   |  دفعات بازدید : 47   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سرای نواوری گردشگری ایران (سنگا) برای اولین بار در کشور به نام واحد چالوس به سرانجام رسید

04 اسفند, 1399
امروز ۴ اسفند ۱۳۹۹
سرای نواوری گردشگری ایران (سنگا) سرانجام با همت کمیته سنگا،پس از یکسال پیگیری برای اولین بار در کشور به نام واحد چالوس به سرانجام رسید:
دهمین جلسه شورای مدیریت فعالیتهای دانش بنیان به ریاست دکتر دهقانی معاونت محترم تحقیقات ،فناوری و نواوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر صدری مهر مدیرکل پارک علم و فناوری و دکتر سرپرست،به صورت آنلاین برگزار شد.
در این جلسه دکتر یوسف تقی پوریان ریاست واحد دانشگاه بهمراه دکتر اسحاقی، دکتر شیخ الاسلامی و دکتر محمد جواد تقی پوریان به عنوان کمیته طرح پیشنهادی سنگا حضور داشتند.

امروز ۴ اسفند ۱۳۹۹
 در این جلسه با سخنان ابتدایی ریاست واحد و سپس دفاع مدیر پژوهشی واحد و همچنین دکتر اسحاقی و دکتر شیخ الاسلامی به دفاع از طرح پرداخته و به سوالات پاسخ داده شد.
در نهایت توسط شورای مدیریت فعالیت های دانش بنیان سازمان مرکزی این طرح مورد تایید قرار گرفته و شاهد راه اندازی سرای نواوری گردشگری ایران در واحد چالوس خواهیم بود.
این موفقیت بزرگ را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی بویژه واحد چالوس تبرک عرض می نماییم.
روابط عمومی دانشگاه آزاد چالوس

دی ان ان